Betongarbeten i Uppsala

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Uppsala. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Uppsala med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Uppsala. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Uppsala?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Uppsala är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Uppsala med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • stephan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  gjuta garage uppfart med präglad betong
 • Andree bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta golv i orangeri. Ca sju kvm runt 10 tjockt.
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Villa i Partille. Yta med genomgående golv i tre rum, sammanlagt 85 m2. Vi vill ha en slät yta helst utan porer, med medel till hög glans. Pigmenteringen ska vará så betonglknande som möjligt.
 • Jens bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av golv i gammal gård under renovering. Ca 160kvm, 100 mm tjocklek. Underlag, isolering, golvvärme på plats.
  Gården ligger strax utanför Skivarp.
  Planen är att gjutningen ska utföras i början på mars. Jag är öppen för att själv delta i arbetet tex med att förbereda...
 • Jan bad om offert för Hem & Trädgård
  Eventuellt rivning av existerande hus
  Utplanering av tomt
  Grundmur med eventuellt rörarbeten
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  20 kvadrats rum i källaren som behöver gjutas upp med ca 14cm EPS rotarmering och 3cm flytspackel.
 • Johannes bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill ha hjälp med betongplatta för garagebyggnad om 5x6 meter. Marken är relativt jämn som den är men behöver såklart jämnas av för att hamna i relativt våg
 • Bessie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hands Free Automatic Toothpaste Dispenser

  This is A 5 Star Product. With this you will brush your mouth with ease and style. Even your children would love to brush 3 Times daily!

  FREE Worldwide Shipping for a LIMITED Time

  Buy now: https://ecocoshop.online

  Many Thanks,

  Bessie

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.