Betongarbeten i Uppsala

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Uppsala. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Uppsala med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Uppsala. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Uppsala?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Uppsala är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Uppsala med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Jeremy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hejsan,

  Jag skulle vilja ha en offert baserad på den följande:

  Flyttspackling av badrum golv med 3.3m2 ytor. Badrum ligger på övervåningen med träbjälklag och 22mm golvspånskivor som underlag. El golvvärme skall läggas innan gjutningen.

  Jag behöva 2 fall i badrummet. En till 800mm väggnära purus golvbrunn (1:50)...
 • Bilgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar offert för arbetskostnad samt materialkostnad för gjutning av armerat betonggolv i torp som renoveras just nu. Area 37 kvm.
 • Linus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av 100mm platta i garage som byggs om till sovrum. Isolering, armering och golvvärme redan utlagt. 18m2. Enkelt jobb med andra ord
 • Regina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill ha en offert på betongarbete (helst helentreprenad) arbete för att bygga ett uterum på ca 15m2
  Tanken är att uterummet skall ha betongplatta och golvvärme.
 • Marko bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av två små grundar ute på lidingö, total storlek på grunndarna ca 65kvm, kantelement L300..
 • Michaela bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Garagegrund på 60kvm på en redan befintlig och förberedd makadamgrund.
 • Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Ett rum i inredd källare med gammal färg på golvet som behöver tas bort och ojämnheter som behöver fyllas i inför renovering av rummet längre fram. Färg på väggarna som också behöver tas bort. Rummet är ca 15 kvm.
 • Cecilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Vi har för avsikt att göra om vår garageuppfart (ca 60 kvm)med tillhörande gångar till entrén (ca 40 kvm), totalt ca 100 kvm. Vi funderar på att göra det i betong med mönstertryck, någon grå/antracitgrå färg istället för vanlig stensättning. Vad skulle detta kosta...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.