Betongarbeten i Jönköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Jönköping. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Jönköping med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Jönköping. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Jönköping?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Jönköping är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Jönköping med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Rikard bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en betongplatta i fördig form (300mm), S100 cellplast ca 40 kvm.
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av betonggolv. 20m2 ca 3cm.
 • Olle bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Offertförfrågan grundläggning garage/hobbyverkstad i Leksand.

  Leksand Januari 2020

  Hej!

  Vi ska bygga ett garage och en sammanbyggd hobbyverkstad och vill ha hjälp med grundläggning av detta. Total byggyta är 87 m2.

  Idag står en äldre timmerbyggnad på platsen men den kommer att vara riven till det är dags för...
 • Aydin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, jag vill gärna byta vårt uterumsgolv som är byggt av träbalkar med 200mm isolering glasull och golvspån till betong golv. Jag vill gärna behålla befintliga väggar som sitter med stolpar på betong plintar. Jag vill gärna ha 300mm cellplast som isolering och minst 100mm...
 • Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla ett gjutet golv 24 m2
  ca 10 mm tjockt
  (el. golvvärmeslinga ligger i betongplattan)
 • Jannica bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jämna ut betonggolv garage. Slipa och göra jämnt.
 • Sam bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Vi ska gjuta en betongplatta för ett garage inklusive kontor med förråd. Plattan ska vara 10,5 X 6,5 meter. Vi bor i Uppsala.
  Tacksam för offert
 • Benjamin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!

  Jag söker nu ett seriöst företag som kan fixa komplett grunden till mitt husprojekt,
  dvs att man kan direkt börja bygga på den efteråt, det gäller nybyggnation av vila i Fyllinge (Halmstad).

  Byggytan är på 179,9kvm.
  2 plans vila i lättbetong med trätak.

  Har haft ett teknisk samråds möte...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.