Betongarbeten i Jönköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Jönköping. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Jönköping med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Jönköping. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Jönköping?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Jönköping är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Jönköping med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Henric bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill gjuta en altan i betong. Det är ca 60 kvadrat och tomten ligger på kuperad mark. Lite svåråtkomlig.
 • Gustaf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej! Jag skulle vilja ha hjälp att göra iordning ett betonggolv i källaren i ett gamalt pannrum, där finns en brunn som jag vill ha kvar och det är redan en lutning till den, golvet är målat och det finns även massa småhål + en...
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta isolerad grund/platta intill hus för uterum i befintlig altan. Behövs grävas ner ca 30 cm i makadam/jord. Ca 20 kvm. Nybyggt parhus uppfört 2019.
 • Tobias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle behöva hjälp att gjuta en betongplatta som är 8,7x4,8x0,15 kantelement & armering är klart så endast gjutningen
  Pump krävs då det är en bit in på tomten
  Betongen står jag för
  Adressen är Enköping Rekasta 21
  Mvh
  Tobias Johnsson
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  Har ett garage med jordgolv. Skulle vilja få ett ordentligt golv dit istället. Har problem med vatten som kommer upp ur marken i garaget om vårarna, så det behövs en bra lösning för det. Det rör sig om ca 65m2.
 • Carina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver 21 betongplintar gjutna till husgrund i Nävesta, Kumla kommun.
 • Rakesh bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  I want to have Bottenplatta with avlopp, vatten och el ror. No need for floor heating. Area of the house is ca 200KVM
 • Christian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha hjälp med att gjuta ett golv i källaren där det ska bli tvättstuga. Vi lägger isolering, golvvärme och armering själva. Sen vill vi att det kommer en betongbil och att någon gjuter golvet med fall till golvbrunnen. Golvytan är ca 15kvm.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.