Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Betongarbeten i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Malmö. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Malmö med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Malmö. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Malmö?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Malmö är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Malmö med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag skulle vilja veta ett cirkapris på att flytspackla ett källarutrymme på 62m².
Det är ett gammalt pannrum som vi skulle vilja göra om till gym.
Ca 30mm flytspackling.

Catrin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi har två källarfönster som har befintliga gjutna ljusbrunnar. Nu vill vi ha hjälp med att göra en likadan på det tredje och sista fönstret.
Utanför brunnen ska vi fylla på med jord så betongen behöver vara frost- och fuktsäker.

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Har fått en fuktskada i mitt hus och det är flytande golv med 50mm cellplast och 22mm spånskiva. Försäkringsbolaget vill bygga upp på samma sätt men jag vill antingen gjuta med 50mm eps golvvärmeslang och 40mm flytspackel. Eller 50mm frigolit med golvvärmeslang på det.

Lägger…

Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Ytskikt på altangolv renoveras samt en trappa behöver reparation. Yta ca 40 m2. Golvet har skiktat sig och behöver skrapas av ca 1 cm sitter löst över hela ytan.

Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta betonggolv i vardagsrum ca 60kvm
Gjuta en betongplatta på utsidan som en altan ca 20kvm

lizz bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Har parkettgolv som jag vill lägga betong ovanpå och slipa efter så det blir en glans.

Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar en mönstrad betongplatta till garageuppfarten, ca 75-80kvm

Markus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjutning av platta till uterum. Gjutning ska ske i/på befintlig grundform till altan, där vi eventuellt ska installera golvvärme. Grunden är ca 3x5m.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.