Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Betongarbeten i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Malmö. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Malmö med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Malmö. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Malmö?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Malmö är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Malmö med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta en rektangulär platta på svagt lutande mark
ca 4x13.5meter, samt ca 15cm hög i snitt. På denna grund skall det sedan stå 4st kemcontainer. 12 x 100 mm armering.

Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi jobbar i ett växthus i Påarp.
Vår bevattningsbasäng är numera riven och vi behöver gjuta igen ytan så det blir jämt med övriga golv. Fyllnadsmassor ligger i gropen och den behöver fyllas upp med betong och armering
Ytan är ca 4,20 X 1,90 & ca…

Isabella bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hejsan, jag skulle vilja ha en offert på gjutning av betongplatta till ett garage.
Garaget har en befintlig betongplatta sedan tidigare, men behöver gjuta upp plattan något, göra den högre med rätt fall.
Garaget är 50 kvm till yta. Behöver gjuta ett djup på 13…

Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej, jag behöver anlägga gjuten betongplatta till ett förråd samt uterum. Total yta cirka 20 kvm.

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej,
Jag funderar på om det är värt att gjuta platta i vårt garage som för närvarande har ett grusgolv. Garaget är cirka 25 m2 och har en gjuten kant runt om hela vägen. Vi parkerar bilen i garaget dagligen så golvet ska hålla för det.
Jag…

Emelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag vill gjuta en ny terass på ca 86 kvm i betong. Önskvärt att få det utfört om en månad men två månader går också bra. Jag har redan grävt ur, lagt markduk och grus 8-16.

Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta en garageplatta på 34 kvm. Sjömyrväg 28 Stöcksjö 2:64.
Samt pris på 7 nergrävda plintar till carport

Lisalott bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vill ha en stödmur som är 1.5 m hög och cirka 15 m lång och kommer att då göras på vår uppfart
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.