Betongarbeten i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Göteborg. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Göteborg med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Göteborg. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Göteborg?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Göteborg är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Göteborg med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en trapp ca 1200 mm hög och 1700 mm bred.
 • Natja bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Det ska flytspacklas i en entré, hall och matsal på totalt 12kvm

  Vill även ha prisförslag med flyttspackling över golvvärme (elektriskt)
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Vi har en lägenhet på ca 90kvm, där vi har tagit ner några väggar och öppnat upp mellan kök, ett sovrum och ett vardagsrum. innan vi flyttade in för tre år sedan så hade vi hjälp av en som jobbar med golv. han gav som...
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar hjälp med gjutning av grund (cirka 20 kvm) med golvvärme till uterum.
 • Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en tvättstuga på 10kvm som vi funderar på att flytspackla
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Det finns redan en befintlig betongplatta 4.8x8.4 m. Den behöver minskas på bredden till 4.39 m. Sedan ska plattan förlängas med 3.6 m. Vilket innebär grävning, bortforsling av jord samt påfyllnad av grus isolering osv. Så måtten på den nya plattan blir 4.39x12.00 m. Runt...
 • Jimmy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en ca 30 kvm stor betongplatta (i anslutning till befintligt hus) för isolerat uterum (med vattenburen golvvärme).
 • Martina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en stor gammal lada som behöver ett gjutet cement/betonggolv. Vi har tagit bort de gamla plankorna och grävt ned till marken. Nu vill vi att någon hjälper oss singla och gjuta golvet.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.