Betongarbeten i Linköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Linköping. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Linköping med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Linköping. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Linköping?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Linköping är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Linköping med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Albin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning med EPS betong och flytspackling på betongbjälklag. Radhus Malmö markplan. Vardagsrum, kök och hall.

  Totalt 37kvm. 9 cm EPS betong. 3cm flytspackling.
 • Jens bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi vill ha hjälp med att lägga ett betonggolv på ca. 60kvm, ett helt plan i ett radhus.

  Vi kommer själva bila bort befintlig klinker samt parkett för att exponera den underliggande lättbetongen. På lättbetongen kommer vi lägga elburen golvvärme.

  Sen vill vi alltså ha...
 • Fabian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Ska bygga en fribyggarradhus på 3 våningar . Hela huset består av lättbetong(ytong) så även bjälklagselementen. SKa läggas golvvärme på plan 2 och plan 3. Vi önskar få dessa två plan flytspacklade boyta plan 2: 83.3kvm plan 3: 38.4kvm på plan...
 • Anzhelika bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Vi har en backe framför huset 2-3 meter hög. ny är backe täckt med sten som fungerar som stöd så att grannarnas hus står på sitt plats.


  vi ville gräva bort dem sten som finns och sätta upp en stöd mur istället. den högsta delen är...
 • Nicklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betongplatta i garage. 33,21m2 och 13-15cm höjd. Lokalt fall mot golvränna. Isolerat och klart med värmegolv och armering.
 • Christoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Behöver en ny golvkonstruktion i ett gammalt garage där btg-platta kommer var bort bilad.

  Ytan det gäller är 28kvm i en villa i Huddinge

  Behöver - Ny flytspaklat och fuktsäker golvkonstruktion med ingjuten vattenburen golvvärme.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Skulle vilja få ett betonggolv på 6,5 m x 2,9 m och 100 mm tjockt gjutet. Golvet ligger 20 meter från gatan i markplan med direkt ingång utifrån. Förarbete med makadam, cellplast, armering och golvärmeslingar är klart. Golvet ligger inomhus med en omgivningstemperatur på 18...
 • Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Bygga ut balkong (gjuta platta)c:a 12m2 samt gjuta platta för altan (under balkongen) c:a 18m2.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.