Betongarbeten i Linköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Linköping. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Linköping med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Linköping. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Linköping?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Linköping är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Linköping med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Lägga 4 cm eps-betong ovanpå betongbjälklag, sen flytspackla in vattenburet värmegolv (3 cm). Ca 75 kvadratmeter ink ett badrum.
 • Alexandra bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi håller på att sänka golvet i vår ladugård. Stor del redan sänkt, men ca 5*8 meter kvar att bila ner. Sedan vill vi ha lagt nytt betonggolv på ytan. Ca 15*15 m. Antar att det behöver armeras i botten (då också jordas?)
 • Dan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Renovering av 8st betongbalkonger där bitar har släppt från undersidan och armeringen börjar synas.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en platta i befintligt hus med torpargrund. Uppskattar det hela till c:a 60 kwm. Förarbetet gjort, men hjälp med armering och betong. Ev. även en yttre platta på c:a 40 kwm.
  Jag har skrivit inom en månad, men det kan även gälla inom 2...
 • Zlatko bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi bor i Eskilstuna och har planer på att bygga till en relaxyta/isolerad altan (biyta 56kvm) med soldäck/terass ovanpå, och allt detta till ett vettigt pris!

  Vi behöver en isolerad betongplatta på 56kvm med golvvärmerör och vvs, samt en balkongplatta på 56kvm (terass/soldäck) ovanpå ca:10 cm...
 • Jennifer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Jag och min sambo ska till hösten göra om vårt kök och vill då gjuta en betongbänkskiva. Bänkskivan kommer att vara formad som ett L, totalmåttet på långsidan är 3,85 m där vask och spishäll skall "räknas bort". Kortsidan är 1,07 m. Kan vi få...
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej, skulle vilja ha en offert på att gjuta en ny betongtrappa. Trappan skall vara 12 meter lång, 2.40 meter bred och lutningen är ca 14 grader (dvs en ganska flack trappa). Ca 15-18 steg bör det bli.
 • Andree bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta golv i orangeri. Ca sju kvm runt 10 tjockt.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.