Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten.

Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler.

För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Fördelarna med att gjuta betonggolv

Förutom att det är riktigt snyggt med ett betonggolv som sedan slipats riktigt skinande, så är andra uppenbara fördelar med betonggolv att det kommer att stå emot tidens tand väldigt bra och att det dessutom inte kräver mycket underhåll.

Då vår kalla svenska vinter leder till att betonggolv kan kännas kalla under den årstiden så väljer många dessutom att lägga golvvärme under sina betonggolv. Att gå på ett betonggolv av hög kvalitet, med en behaglig temperatur under fötterna är en härlig känsla, så det kan definitivt vara en väl värd investering att även installera golvvärme. 

Varför ska jag anlita en firma för att göra jobbet?

Att som glad amatör på egen hand gjuta ett betonggolv är sällan en bra idé. Först och främst finns det olika typer av betong, som lämpar sig olika bra för olika ändamål. Den kunskapen är guld värd när ett betonggolv ska gjutas.

Ska golvet dessutom slipas för att bli skinande och snyggt krävs rätt kunskaper och rätt maskin, ofta en diamantslip. Sedan är det efterarbetet med polering, som också det kräver rätt maskin och produkter. Att låta proffs göra det här jobbet är den bästa investeringen du kan göra, och genom att ta in flera offerter från olika firmor märker du snabbt att det inte heller behöver kosta skjortan.

 

Våra senaste förfrågningar

Viktor bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

vill ha hjälp med att ev. gjuta en komplett platta för garage. Schackning och markarbete kommer att vara klart. plattan kommer att vara ca: 9x6m Vill ha isolerat men behöver en vara förberett för Värme men brun

Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag behöver flytspackla upp en yta av 14m2 så att den inte slår sig mer än 1mm/1m. gärna med snabbhärdande material detta kommer senare att beläggas med epoxi sl.

jens bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag har en nivåskillnad i min lägenhet pga det redan är flytspacklat i vardagsrummet men ej i resten av lägenheten. Jag har nu tagit bort parkettgolvet i hela läge heten och innan jag lägger nytt vill jag få resten av lägenheten i höjd med vardagsrum…

cornelius bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Skall gjutas en bottenplatta i ett befintligt hus med stengrund. 45kvm

Jennelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej! Jag och min sambo önskar prisuppgifter för att flytspackla en yta i en källare på ca 13m2. Ytan är fördelad på tre mindre rum. Det vi är ute efter är att täcka det gamla golvet. I två rum är det plattor som ligger. I…

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!
Jag Försöker Skaffa Mig En Uppfattning Om Vad Det Skulle Kosta Att Bygga Ut Mitt Garage.
Har I Dagsläget Ett Vidbyggt Garage Som Jag Vill Bredda Längs En Av Husets Väggar.
Utbygnaden Blir I Ett Hörn, Och Kommer Ansluta Mot Hus Och Garagets Ena Långsida. Ca…

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar hjälp av två man vid gjutning av längre trädgårdstrapp (ca 3 kbm). Form och armering klara, men önskemål om hjälp vid själva gjutningen som helst sker tor 3/3 2023.

Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta grund för attefallshus på 30 kvm och en gjuten grund för pool som är 3*6 m
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.