Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Gjuta betonggolv

Ett betonggolv är ett väldigt slitstarkt golv. För att få det perfekta betonggolvet som ska tåla mycket belastning är det viktigt att ta in offerter från olika företag som utför gjutning av betonggolv. Var noga i specifikationen om vilken betonggolv som behövs och fråga gärna efter ett bra och billigt betonggolv.

Att gjuta ett betonggolv kräver gedigen kunskap. Därför är det viktigt att enbart kontakta professionella företag som utför betongarbeten.

Ett betonggolv kan behandlas på olika sätt. Det finns möjlighet att måla eller polera ett golv men det går även att slipa betonggolv. När ett betonggolv slipas blir ytan väldigt blank och det ger ett snyggt intryck.

Betonggolv har fördelen att de kan vara både ett ute- och ett inomhusgolv. På senare år har det blivit trendigt att vissa golv inomhus är just betonggolv. Utomhus återfinns betonggolv bland annat i carport, i källare, i garage och företagslokaler.

För bästa betonggolvet: ta in offerter från företag specialiserade på att gjuta betonggolv.

Fördelarna med att gjuta betonggolv

Förutom att det är riktigt snyggt med ett betonggolv som sedan slipats riktigt skinande, så är andra uppenbara fördelar med betonggolv att det kommer att stå emot tidens tand väldigt bra och att det dessutom inte kräver mycket underhåll.

Då vår kalla svenska vinter leder till att betonggolv kan kännas kalla under den årstiden så väljer många dessutom att lägga golvvärme under sina betonggolv. Att gå på ett betonggolv av hög kvalitet, med en behaglig temperatur under fötterna är en härlig känsla, så det kan definitivt vara en väl värd investering att även installera golvvärme. 

Varför ska jag anlita en firma för att göra jobbet?

Att som glad amatör på egen hand gjuta ett betonggolv är sällan en bra idé. Först och främst finns det olika typer av betong, som lämpar sig olika bra för olika ändamål. Den kunskapen är guld värd när ett betonggolv ska gjutas.

Ska golvet dessutom slipas för att bli skinande och snyggt krävs rätt kunskaper och rätt maskin, ofta en diamantslip. Sedan är det efterarbetet med polering, som också det kräver rätt maskin och produkter. Att låta proffs göra det här jobbet är den bästa investeringen du kan göra, och genom att ta in flera offerter från olika firmor märker du snabbt att det inte heller behöver kosta skjortan.

 

Våra senaste förfrågningar

Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi skall bila upp ettbetonggolv för att bygga dusch- och toalettrum med bastu. Yta ca 12 kvm med golvvärme. Som ytskikt vill vi ha ett blankt betonggolv!

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar hjälp av två man vid gjutning av längre trädgårdstrapp (ca 3 kbm). Form och armering är klara, men önskemål om hjälp vid själva gjutningen som helst sker torsdag 3 augusti 2023. Tacksam för så snabb återkoppling som möjligt!

Claes bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Stödmur slänt 2m hög

Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta betongtrappa med smidesräcken vid husgavel. Blir ca 7 steg med en avsats på förSta steget.

Felicia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!

Vi söker ett företag som kan armera och gjuta betong. Det gäller snabbtorkande betong 17cm och ca 70kvm. Torrslipning om möjligt. Arbetet ska göras i Tidaholm

Anna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Flytspackla golvet i köket

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Behöver gjuta en 24 kvm betongplatta till ett uterum.

jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

gjutning av garageplatta 75kvm( kantblak 20cm tjock, platta 10 cm tjock)
går bra att köra fram till arbetsplatsen med betongbil
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.