Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget.

Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt. Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Vad kostar det att gjuta betongplatta?

Vad kostnaden för arbetet med att gjuta betongplatta blir beror på en rad olika faktorer. Exempelvis är det inte alltid man vet exakt hur marken ser ut under eller vilka komplikationer som kan uppkomma under grävningsarbetet. Därför räknas priset i regel ut för själv markarbetet, materialkostnad och gjutning.

Hur stort arbetet som ska utföras är bestämmer förstås också slutpriset. I regel sätt priset för varje betongplatta som läggs per kvadratmeter. 

Jämförelse det bästa sättet att hitta rätt firma för jobbet

En annan komponent när det kommer till prissättningen är också vilken firma som anlitas. Olika firmor har ofta olika grundpriser och det kan dessutom hända att de räknar ut sina kostnadsförslag på olika sätt. 

Det allra enklaste sättet för dig att få reda vad det kommer kosta dig att gjuta betongplatta är med andra ord att i detalj beskriva vad du behöver få utfört, och sedan låta flera firmor återkomma med sina offerter.

Sedan kan du i lugn och ro jämföra de olika kostnadsförslagen. Du får dels en översikt över vad just det arbete som du vill ha hjälp med kostar i snitt, och sedan får du också möjligheten att gå vidare med den firma som du känner dig mest trygg med.

Våra senaste förfrågningar

Grace bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi har en ca 70 km2 plats som behöver betong Grund.
Plats är i Höör. Hör gärna av dig om när har du tid att komma och titta.

Gunilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi ska bygga ett uterum till vår sommarstuga. Vi tänker beställa ett från Williab garden. Det är 14.85 kvadratmeter. 3645x4070. Vi vill ha det på en gjuten betongplatta. Där det ska vara är det nu en altan, bräder på ett skruvat regelverk. Altanen är lite…

Otto bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Behöver hjälp med att gjuta ett nytt betong golv med vattenburen golv värme i köket ca 13 m2. Med start
efter 11 Februari

Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta betonggolv i källare ca 50-60 kvm

Kristofer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej jag har ett golv i garaget som lutar ca 30 cm över 15 meter som jag behöver plana ut för att kunna montera en2 pelar lyft golvet är ca 90 m2
Mvh/ Kristofer

Mich8 bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag vill ha hjälp med ett riktigt betonggolv i garaget, det är grus där nu men detta behöver inte fraktas bort utan lämnas 10 m från garaget, yta ca.30 m2

Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

flytspackla ett golv ca 24 m2 (kök) betong underlag med elvärme
tjocklek 10-20 mm

Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

1) Gjuten grund till attefallshus 30kvm (7,5 * 4)
(Bostad med Badrum/kök)
2) VA 12 meter till befintligt avlopp.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.