Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Gjuta betongplatta

En betongplatta är den mest förekomna husgrunden i Sverige. Den är säker och stabil. När det blir tal om att gjuta en betongplatta är det bäst att kontakta flera företag och be om en offert.

Var noga med att skriva ett avtal innan arbetet med att gjuta betongplatta börjar och glöm inte att det går att spara mycket pengar genom att utnyttja ROT-avdraget.

Oavsett om det är en betongplatta som ska gjutas eller flera betongplattor som ska gjutas är hela arbetet enormt viktigt. Ingen vill efter några år upptäcka att betongplattorna inte håller standarden som utlovades.

En god försäkran är att enbart anlita kvalitetssäkrade företag som innehar certifiering för att gjuta plattor. En väl utförd dränering är av yttersta vikt för att betongplattan ska bli så perfekt så möjligt och hålla i många år framöver. Leta betonggjutare i din region för bästa och billigaste betongplattor.

Vad kostar det att gjuta betongplatta?

Vad kostnaden för arbetet med att gjuta betongplatta blir beror på en rad olika faktorer. Exempelvis är det inte alltid man vet exakt hur marken ser ut under eller vilka komplikationer som kan uppkomma under grävningsarbetet. Därför räknas priset i regel ut för själv markarbetet, materialkostnad och gjutning.

Hur stort arbetet som ska utföras är bestämmer förstås också slutpriset. I regel sätt priset för varje betongplatta som läggs per kvadratmeter. 

Jämförelse det bästa sättet att hitta rätt firma för jobbet

En annan komponent när det kommer till prissättningen är också vilken firma som anlitas. Olika firmor har ofta olika grundpriser och det kan dessutom hända att de räknar ut sina kostnadsförslag på olika sätt. 

Det allra enklaste sättet för dig att få reda vad det kommer kosta dig att gjuta betongplatta är med andra ord att i detalj beskriva vad du behöver få utfört, och sedan låta flera firmor återkomma med sina offerter.

Sedan kan du i lugn och ro jämföra de olika kostnadsförslagen. Du får dels en översikt över vad just det arbete som du vill ha hjälp med kostar i snitt, och sedan får du också möjligheten att gå vidare med den firma som du känner dig mest trygg med.

Våra senaste förfrågningar

Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta min platta till garage, 48m2

Towe bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Flytspackla ett källargolv på ca 35kvm i två rum. På betong för att jämna ut och fylla upp lite. Huset är byggt 1948.

niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta uteplats ca 50m2

Ann bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Skulle vilja ha pris på vad det kostar. 9 kubik betong i Gräsmyr. Till garagegolv. Att få dit en betongbil och tömning.

Jenny bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej! Vi har en källare med betongplatta, ca 30-35 kvadratmeter. Vi funderar på hur vi ska bygga upp detta då vi har haft mögel. Vi funderar bla på flytspackel. Vi vill ha en fuktspärr då vi har förstått att flytspackel stoppar fukten att stiga…

thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!

Jag söker någon som kan gjuta en 3,5m x 7m platta till en utbyggnad av mitt radhus.
Man kommer tyvärr inte hela vägen in med en betongbil säger min snickare så det kommer att behöva pumpas in

Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjutning av betongplatta på 11,5m2, tjocklek ca 13-14cm.
Armering redan utförd.

Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi ska bygga till ett badrum till vårt torp och behöver gjuta en bottenplatta för tillbyggnaden på ca 7kvm, med uttag för avlopp mm.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.