Betongarbeten i Örebro

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Örebro. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Örebro med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Örebro. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Örebro?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Örebro är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Örebro med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Niclas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av källargolv, ca 40kvm önskas 6-8cm tjock. Tidigare golv är bortforslat och nu ligger 165mm isodrän och armeringsnät (6150) samt snart golvvärme. Åtkomst för bil till källarfönster, lastbil ca 20m.
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi skulle vilja gjuta ett betonggolv med vattenburen golvvärme i vår suterrängvåning. Det är sammanlagt 15 kvm utspritt på 3 rum; hall, gästtoalett samt tvättstuga/badrum. Tvättstugan/badrummet kommer vara i källardelen och ha duschkabin så inget våtskickt krävs, däremot fall mot golvbrunn. Vi vill inte minska...
 • Denniz bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar offert på ren betong.
  Platta på 250 kvadratmeter..
 • Ingemar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning för tillbyggnad garage ca 30m2 samt glättning. Grundelement samt armering redan klart.
 • Robbin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vill ha en betong grund till garage, med måtten 8,4x6,1x0,30 mvh
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver hjälp att fixa fall på garagegolv av betong då vatten från bil i dagsläget inte rinner mot befintlig brunn. Vill ha hjälp att fixa ytan på hela golvet (ca 5x8 meter)
 • Andre bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av en hall ca 15m2 en höjd på ca 5 cm samt ett tunt lager i köket som är på ca 15m2
 • Madelen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har albabalkar på grisbädd vill ha hjälp med avlopp vstten el cellplast armering gjutning golvvärmen i plattan

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.