Betongarbeten i Norrköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Norrköping. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Norrköping med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Norrköping. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Norrköping?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Norrköping är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Norrköping med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag har en altan som i dagsläget är sjöstensplattor på. Jag önskar en offert för att avlägsna befintlig plattsättning och gjuta betongplatta på denna i stället. Mått ca 5*6 m, dvs 30 kvm.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej. Vi vill ha hjälp med att flytspackla en jämn yta på en betongplatta som ej är jämn som vi sedan ska lägga golv på. Det är ca 30 km, indelat i två rum och en liten hall. I hummelsta mellan Enköping och Västerås. Är...
 • Örjan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver flytspackla ett klinkergolv 200 m2.
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har en källare på 91 m2 som det ska gjutas ett nytt golv i. Den gamla plattan kommer vi bila upp och sen gräva ut och isolera innan det ska gjutas en ny platta. Det kommer att läggas vattenburen golvvärme som ska gjutas in....
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag har ett gammalt garage som ligger nära granne som behöver repareras (det går alltså inte att riva).
  Garaget har sprickor i betongtaket och vägg på norr och västsida som har legat mot berget och fått fuktskador.
  Taket är i valvform och ca 8-10cm tjockt....
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag skall hjälpa min son att bygga ett garage i Sturefors. För den skull behöver jag en betongplatta på 5x7,2m. Jag vill ha en offert på grävning /schaktning ,armering, gjutning etc. Dvs en färdig platta. Dels med, dels utan ingående material. I båda fallen skall...
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Markarbete och betongarbete för isolerad betongplatta till maskinhall. Yta cirka 260m2 Kantlängd cirka 80m. Viss sprängning behövs för jämna av marken.
 • Sebastian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Stämplad/mönstrad betong, garageuppfart ca 70m2.
  "Gjutform" behövs ej, markarbete kommer att vara förberett med 10cm djup och fall mot utfart.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.