Betongarbeten i Norrköping

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Norrköping. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Norrköping med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Norrköping. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Norrköping?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Norrköping är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Norrköping med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Tommy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Har ett asfalterat garagegolv på ca 18 m2 som jag skulle vilja gjuta på ca 7-8 cm
  Vill ha en slät överyta som är lättstädad och tålig
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  20 kvadratmeter. Det är redan utgrävt och fyllt med makadam. Så i offerten vill jag har 200 isolering samt armering. Det är en platta till ett uterum som skall gjutas snarast.
 • Lars-Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Utomhus trappa i betong med skiffersten på har börjat att vittra sönder, så vill ha bättringsarbete.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjutning av betongplatta till maskinhall/verkstad. 540m2. Markarbete klart. Formning, armering, gjutning.
 • Willy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi håller på och renoverar vår bottenvåning. Vi har lagt ny cellplastisolering, vattenburna golvvärmeslingor samt armeringsnät, och behöver nu golvavjämning med fiberförstärkt flytspackel... (ca: 5cm på 46m2)

  Ungefär vad skulle detta kosta, och när kan ni tidigast göra detta?


  Mvh / Willy
 • Ingvar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  Vi skulle vilja ha en offert på gjutning av betongplatta som är ca 6300 mm * 3600mm till ett uterum. Vi vill ha värme i golvet, antingen el eller vattenburen.
  Med vänlig hälsning
  Ingvar och Kerstin
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag behöver hjälp med att gjuta en betongplatta till ett uterum, 15 m2. Markarbete behöver också utföras, det är nu gräsmatta.
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Vill flytspackla ett badrum på 5 m2 med fall mot en brunn.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.