Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Gjuta pool

En pool höjer värdet på ens hus - och även ens livskvalitet. Vem vill inte gå ut i sin egen trädgård och ta sig ett härligt dopp på en varm sommardag. 

Offert gjuta pool

Man kan bygga pool på flera olika sätt, men om man vill ha en stabil konstruktion som står emot vatten och fukt från marken är en gjuten pool det självklara valet. Om man vill att arbetet utförs av professionella med mycket erfarenhet kan man använda vår tjänst för att få offerter från flera olika aktörer inom pool och pool-bygge. Med hjälp av offerterna kan du hitta det företag som passar dig och din framtida pool.

Varför gjuta en pool?

Det finns många fördelar med att välja att gjuta en pool. Den främsta är hållbarheten. En konstruktion av betong blir stabil och står emot fukt och tryck från marken utanför poolen. Dessutom håller en gjuten pool värmen i vattnet bättre än en pool i en träkonstruktion.  

Vad kostar det att gjuta en pool?

För att bygga en gjuten pool behöver man utföra markarbete, betongarbete och installation av själva poolen. Utöver detta tillkommer även kostnader för material. Hur mycket poolen till slut kommer att kosta beror på vilken typ av pool man installerar och hur stor den är. En större pool blir förstås dyrare och kräver mer markarbete. Priset påverkas även av hur mycket arbete man väljer att göra själv och hur mycket arbete man vill att professionella utför. Det är en stor kostnad som man bör planera för väl innan man genomför arbetet. 

Kostader för pool 

  • Markarbete
  • Betongarbete
  • Installation av pool
  • Installation av uppvärmningssystem 
  • Elarbete

Med hjälp av vår tjänst kan du få en tydlig bild av vad poolen du vill bygga kan komma att kosta. Använd formuläret på sidan för att ansöka om offerter och prisförfrågan. Aktörer inom pool och markarbete svarar på din förfrågan med priser och förslag på arbetsgång. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder inte upp dig att anlita de aktörer som svarar på din förfrågan - det är upp till dig att avgöra om du tycker erbjudandet är tillräckligt bra eller inte.  

ROT-avdrag gjuta pool

Tyvärr kan man inte använda ROT-avdraget när man gjuter och gräver en pool utomhus. Avdraget är främst till för arbetet som utförs i ett hus eller i en lägenhet, där räknas inte en utomhuspool eller en pool på terrassen. Om poolen byggs inomhus går det däremot bra att få avdrag på en del av arbetet. 

Använd vår tjänst - få offerter på poolbygge 

Med hjälp av vår tjänst kan du ansöka om flera offerter samtidigt. Då blir det enkelt att jämföra offerter för att hitta det bästa prisförslaget för ditt pool-projekt. 

Gör såhär:

  • Beskriv ditt pool-projekt så detaljerat du kan. Vilken typ av pool vill du ha? Hur stor?
  • När vill du att poolen ska börja byggas?
  • Är det en privat pool eller en pool till ett företag?
  • Fyll i kontaktuppgifter

Din förfrågan kommer att skickas till våra samarbetspartners som hittar aktörer i din närhet som arbetar inom området. Du får upp till fem offerter. Jämför kostnader, priser och erbjudande - helt kostnadsfritt.

Våra senaste förfrågningar

Hugo bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Har ett källarplan som behöver flytspacklas.
Ytan är ca 50 kvm som ska flytspacklas.

Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Grund carport. Gjuta sockel.
Gjuta platta 23 m2 till altanbygge. På befintlig grund.

Gustaf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjutning av grundplatta till uterum, ca 28 m2, samt gjutning av grundplatta till garage, ca 58 m2. Markarbeten är klara. Arbetet skall omfatta: Montering av kantelement, armering och isolering, gjutning och ev efterbearbetning av plattan.

Camilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta betongplatta för 500 kvm stort bostads- och kontorshus

Hans bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Har ett inglasat uterum med betongplatta som grund. På detta har vi lagt trätrall som nu ska bytas ut. Vi har då tänkt oss ett betonggolv som alternativ. Glasdörrarna sitter på al-profiler ca 45-50 mm höga. På utsidan, dvs på altanen har vi trätrall i…

Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Mönstrad betong ca 100m2

Axel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Ska gjuta en platta på 80kvm, jag behöver endast en cementbil som kommer och lägger ut cementen.

max bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hejsan måste jämna ut min betongplatta i ladugården som kommer behövas fyllas upp med 5-10cm på en yta av 150kvm. Skulle vilja ha offert på arbetet med start datum feb-april.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.