Gjuta pool

En pool höjer värdet på ens hus - och även ens livskvalitet. Vem vill inte gå ut i sin egen trädgård och ta sig ett härligt dopp på en varm sommardag. 

Offert gjuta pool

Man kan bygga pool på flera olika sätt, men om man vill ha en stabil konstruktion som står emot vatten och fukt från marken är en gjuten pool det självklara valet. Om man vill att arbetet utförs av professionella med mycket erfarenhet kan man använda vår tjänst för att få offerter från flera olika aktörer inom pool och pool-bygge. Med hjälp av offerterna kan du hitta det företag som passar dig och din framtida pool.

Varför gjuta en pool?

Det finns många fördelar med att välja att gjuta en pool. Den främsta är hållbarheten. En konstruktion av betong blir stabil och står emot fukt och tryck från marken utanför poolen. Dessutom håller en gjuten pool värmen i vattnet bättre än en pool i en träkonstruktion.  

Vad kostar det att gjuta en pool?

För att bygga en gjuten pool behöver man utföra markarbete, betongarbete och installation av själva poolen. Utöver detta tillkommer även kostnader för material. Hur mycket poolen till slut kommer att kosta beror på vilken typ av pool man installerar och hur stor den är. En större pool blir förstås dyrare och kräver mer markarbete. Priset påverkas även av hur mycket arbete man väljer att göra själv och hur mycket arbete man vill att professionella utför. Det är en stor kostnad som man bör planera för väl innan man genomför arbetet. 

Kostader för pool 

 • Markarbete
 • Betongarbete
 • Installation av pool
 • Installation av uppvärmningssystem 
 • Elarbete

Med hjälp av vår tjänst kan du få en tydlig bild av vad poolen du vill bygga kan komma att kosta. Använd formuläret på sidan för att ansöka om offerter och prisförfrågan. Aktörer inom pool och markarbete svarar på din förfrågan med priser och förslag på arbetsgång. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder inte upp dig att anlita de aktörer som svarar på din förfrågan - det är upp till dig att avgöra om du tycker erbjudandet är tillräckligt bra eller inte.  

ROT-avdrag gjuta pool

Tyvärr kan man inte använda ROT-avdraget när man gjuter och gräver en pool utomhus. Avdraget är främst till för arbetet som utförs i ett hus eller i en lägenhet, där räknas inte en utomhuspool eller en pool på terrassen. Om poolen byggs inomhus går det däremot bra att få avdrag på en del av arbetet. 

Använd vår tjänst - få offerter på poolbygge 

Med hjälp av vår tjänst kan du ansöka om flera offerter samtidigt. Då blir det enkelt att jämföra offerter för att hitta det bästa prisförslaget för ditt pool-projekt. 

Gör såhär:

 • Beskriv ditt pool-projekt så detaljerat du kan. Vilken typ av pool vill du ha? Hur stor?
 • När vill du att poolen ska börja byggas?
 • Är det en privat pool eller en pool till ett företag?
 • Fyll i kontaktuppgifter

Din förfrågan kommer att skickas till våra samarbetspartners som hittar aktörer i din närhet som arbetar inom området. Du får upp till fem offerter. Jämför kostnader, priser och erbjudande - helt kostnadsfritt.

Våra senaste förfrågningar

 • Thomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Omläggning målat (2-komp.) garagegolv om 28m2. Befintligt golv (1975) vittrat sönder till 1,5cm djup på många ställen.
  Vägg om 6;5m2 fuktskadad, där färg och bruk släppt. Utsidan vägg jord och sten till ca 0,5m under takhöjd.
  Pris för båda jobben önskas.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av ca. 75 m2. Betongplatta i bostadshus, Underlaget har rester av kakelfix.
 • Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Betongtrapp som ska lagas i nacka. Ca 40 trappsteg och 3 avsatser
 • Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta platta i befintligt hus.
  Cirka 90 kvm
  Frigolit; golvvärmeslang och armering färdigt.
  pumpbil krävs för detta jobb
 • Sven bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi skulle vilja gjuta om vår entré trapp till huset.
 • Karl bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackling av kombinerad hall & kök, sammanlagt ca. 6 kvm. Underlaget är äldre trägolv samt grus/slagg. Nivåskillnader gör att djupet är varierande mellan cirka 8-30 mm.
 • Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Önskar gjuten betongplatta till område runt pool, gärna så ljus som möjligt.
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi skullle vilja ha hjälp med att gjuta en ny botttenplatta i vår källare. Vi vill ha ett företag som vet och använder sig av materialet EPS cement. Uppskattningsvis är golvarea ca 75 kvadratmeter och den gamla bottenplattan är borttagen och det ligger makadam på...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.