Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Gjuta pool

En pool höjer värdet på ens hus - och även ens livskvalitet. Vem vill inte gå ut i sin egen trädgård och ta sig ett härligt dopp på en varm sommardag. 

Offert gjuta pool

Man kan bygga pool på flera olika sätt, men om man vill ha en stabil konstruktion som står emot vatten och fukt från marken är en gjuten pool det självklara valet. Om man vill att arbetet utförs av professionella med mycket erfarenhet kan man använda vår tjänst för att få offerter från flera olika aktörer inom pool och pool-bygge. Med hjälp av offerterna kan du hitta det företag som passar dig och din framtida pool.

Varför gjuta en pool?

Det finns många fördelar med att välja att gjuta en pool. Den främsta är hållbarheten. En konstruktion av betong blir stabil och står emot fukt och tryck från marken utanför poolen. Dessutom håller en gjuten pool värmen i vattnet bättre än en pool i en träkonstruktion.  

Vad kostar det att gjuta en pool?

För att bygga en gjuten pool behöver man utföra markarbete, betongarbete och installation av själva poolen. Utöver detta tillkommer även kostnader för material. Hur mycket poolen till slut kommer att kosta beror på vilken typ av pool man installerar och hur stor den är. En större pool blir förstås dyrare och kräver mer markarbete. Priset påverkas även av hur mycket arbete man väljer att göra själv och hur mycket arbete man vill att professionella utför. Det är en stor kostnad som man bör planera för väl innan man genomför arbetet. 

Kostader för pool 

  • Markarbete
  • Betongarbete
  • Installation av pool
  • Installation av uppvärmningssystem 
  • Elarbete

Med hjälp av vår tjänst kan du få en tydlig bild av vad poolen du vill bygga kan komma att kosta. Använd formuläret på sidan för att ansöka om offerter och prisförfrågan. Aktörer inom pool och markarbete svarar på din förfrågan med priser och förslag på arbetsgång. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder inte upp dig att anlita de aktörer som svarar på din förfrågan - det är upp till dig att avgöra om du tycker erbjudandet är tillräckligt bra eller inte.  

ROT-avdrag gjuta pool

Tyvärr kan man inte använda ROT-avdraget när man gjuter och gräver en pool utomhus. Avdraget är främst till för arbetet som utförs i ett hus eller i en lägenhet, där räknas inte en utomhuspool eller en pool på terrassen. Om poolen byggs inomhus går det däremot bra att få avdrag på en del av arbetet. 

Använd vår tjänst - få offerter på poolbygge 

Med hjälp av vår tjänst kan du ansöka om flera offerter samtidigt. Då blir det enkelt att jämföra offerter för att hitta det bästa prisförslaget för ditt pool-projekt. 

Gör såhär:

  • Beskriv ditt pool-projekt så detaljerat du kan. Vilken typ av pool vill du ha? Hur stor?
  • När vill du att poolen ska börja byggas?
  • Är det en privat pool eller en pool till ett företag?
  • Fyll i kontaktuppgifter

Din förfrågan kommer att skickas till våra samarbetspartners som hittar aktörer i din närhet som arbetar inom området. Du får upp till fem offerter. Jämför kostnader, priser och erbjudande - helt kostnadsfritt.

Våra senaste förfrågningar

Charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Konvertera en torpargrund i ett sommarhus från 1870-talet till betongplatta.
Yta 27kvm.

Yusuf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag har ett nybygge på gång, jag behöver någon för att arbetet för plattan. Jag har redan VVS firma

Christian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Utgrävning och schaktarbete inför att gjuta en betongplatta för en utbyggnad på ca 50kvm. Det ska vara inkl isolering och dagvatten.

Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Lägga betonggolv samt vattenburen golvvärme i vardagsrum om ca 15m2.

Gunilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi ska bygga ett uterum till vår sommarstuga. Vi tänker beställa ett från Williab garden. Det är 14.85 kvadratmeter. 3645x4070. Vi vill ha det på en gjuten betongplatta. Där det ska vara är det nu en altan, bräder på ett skruvat regelverk. Altanen är lite…

Jakob bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jämna av/Flytspackla ett betonggolv i källare. Ena hörnet har en gammal brunn så där är det ett fall. I övrigt förekommer ojämnheter.

Niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vill riva en gammal stentrappa och gjuta en ny trappa. Trappstegen ska vara ca 100-110cm breda.
Den totala höjden är ca 140cm så jag antar att det blir runt 7-8 trappsteg. Vill även ha ett fastgjutet trappräcke.

Kay bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

En betongplatta ca 24 m 8cm tjock
Jag gör allt grundarbete , bara och pumpa ut ca 1,7 m
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.