Gjuta pool

En pool höjer värdet på ens hus - och även ens livskvalitet. Vem vill inte gå ut i sin egen trädgård och ta sig ett härligt dopp på en varm sommardag. 

Offert gjuta pool

Man kan bygga pool på flera olika sätt, men om man vill ha en stabil konstruktion som står emot vatten och fukt från marken är en gjuten pool det självklara valet. Om man vill att arbetet utförs av professionella med mycket erfarenhet kan man använda vår tjänst för att få offerter från flera olika aktörer inom pool och pool-bygge. Med hjälp av offerterna kan du hitta det företag som passar dig och din framtida pool.

Varför gjuta en pool?

Det finns många fördelar med att välja att gjuta en pool. Den främsta är hållbarheten. En konstruktion av betong blir stabil och står emot fukt och tryck från marken utanför poolen. Dessutom håller en gjuten pool värmen i vattnet bättre än en pool i en träkonstruktion.  

Vad kostar det att gjuta en pool?

För att bygga en gjuten pool behöver man utföra markarbete, betongarbete och installation av själva poolen. Utöver detta tillkommer även kostnader för material. Hur mycket poolen till slut kommer att kosta beror på vilken typ av pool man installerar och hur stor den är. En större pool blir förstås dyrare och kräver mer markarbete. Priset påverkas även av hur mycket arbete man väljer att göra själv och hur mycket arbete man vill att professionella utför. Det är en stor kostnad som man bör planera för väl innan man genomför arbetet. 

Kostader för pool 

 • Markarbete
 • Betongarbete
 • Installation av pool
 • Installation av uppvärmningssystem 
 • Elarbete

Med hjälp av vår tjänst kan du få en tydlig bild av vad poolen du vill bygga kan komma att kosta. Använd formuläret på sidan för att ansöka om offerter och prisförfrågan. Aktörer inom pool och markarbete svarar på din förfrågan med priser och förslag på arbetsgång. Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder inte upp dig att anlita de aktörer som svarar på din förfrågan - det är upp till dig att avgöra om du tycker erbjudandet är tillräckligt bra eller inte.  

ROT-avdrag gjuta pool

Tyvärr kan man inte använda ROT-avdraget när man gjuter och gräver en pool utomhus. Avdraget är främst till för arbetet som utförs i ett hus eller i en lägenhet, där räknas inte en utomhuspool eller en pool på terrassen. Om poolen byggs inomhus går det däremot bra att få avdrag på en del av arbetet. 

Använd vår tjänst - få offerter på poolbygge 

Med hjälp av vår tjänst kan du ansöka om flera offerter samtidigt. Då blir det enkelt att jämföra offerter för att hitta det bästa prisförslaget för ditt pool-projekt. 

Gör såhär:

 • Beskriv ditt pool-projekt så detaljerat du kan. Vilken typ av pool vill du ha? Hur stor?
 • När vill du att poolen ska börja byggas?
 • Är det en privat pool eller en pool till ett företag?
 • Fyll i kontaktuppgifter

Din förfrågan kommer att skickas till våra samarbetspartners som hittar aktörer i din närhet som arbetar inom området. Du får upp till fem offerter. Jämför kostnader, priser och erbjudande - helt kostnadsfritt.

Våra senaste förfrågningar

 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Vi funderar på att lägga om vårt köksgolv och hall och använda betong, har inte exakt mått men skulle gissa på ca 30-35 kvm yta. Vad skulle detta kunna kosta?
  Mvh
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta platta+kantbalk till källarutbyggnad. Form och armering är redan byggt.
 • Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Schakt och betongplatta i befintlig carport, ca 40 m2
 • Behzad bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flyttspackel för 80 kvm
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi bygger nytt hus med inflytt hösten -19. Vi skulle vilja ha en gjuten platta av betong som altan, borstad. Vi vill ha en ungefärlig kostnad för vad det skulle kosta.
  Tomten har en hårdgjord yta vid uteplatsen men den behöver utökas.
  Trädgård är inte...
 • Lennart bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag behöver få 2 st gropar för placering av 2 st burlyftar gjutna i mitt betonggolv på min terminal, måtten är 3720x1434 med ett djup på 80 mm. de behöver vara klara till 2017-08-07
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Behöver grund till nytt Fritidshus
  Gjutning av husgrund/betongplatta 6X12m 72kvm.
  Torpargrund och liten betongplatta (under altan) från riven stuga måste avlägsnas. Inga konstigheter med underlag, allt står på gräsmatta.
 • Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej. Jag undrar om ni kan ge en offert på ca kostnad för att utföra gjutningsarbete på en uppfart med gång till ytterdörr. Enbart arbete med mönstrad betong då jag fixar underarbete samt färgad betong på egen hand. Jag har redan fått en offert på...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.