Betongarbeten i Stockholm

Här hittar du entreprenörer som utför betongarbeten i Stockholm. 

Betongarbeten.nu finns till för privatpersoner, företag och organisationer som vill kunna välja bland offerter från yrkesprofessionella inom betonggolv, betonggjutning, husgrunder, flytspackling och annat betongrelaterat i Stockholm med omnejd. 

Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner som matchar din förfrågan med passande entreprenörer i Stockholm. Vilket av företagen du sedan inleder ditt samarbete med bestämmer du själv.

Att själv utföra ett betongarbete utan att ha rätt kunskaper kan i värsta fall innebära att hela arbetet måste göras om, med gråa hår och stora extrakostnader som följd.

Betongarbete kräver ofta en alldeles särskild kunskap för att det ska bli riktigt bra, så att anlita ett betongföretag med yrkesutbildad personal och erfarenhet är det allra säkraste sättet att få arbetet ordentligt utfört.

En bra välbyggd husgrund gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och det är definitivt väl investerade pengar att låta proffs göra arbetet. 

Som privatperson har du dessutom rätt till ROT-avdrag, vilket gör att arbetskostnaderna i slutändan inte behöver bli enormt stora i vilket fall.

Hur får jag offerter från betongföretag i Stockholm?

Det allra enklaste sättet att få offerter från flera företag som utför betongarbete i Stockholm är genom vår offertförfrågningstjänst.

Du behöver bara beskriva vad det är för arbete du vill ha hjälp med och när du vill ha det utfört. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter och låter oss göra resten.

Genom vår partner som samarbetar med många företag som utför betongarbeten i Stockholm med omnejd, så kommer du sedan i kontakt med upp till fem olika betongföretag samtidigt som erbjuder sina offerter.

Offerterna innehåller kostnadsförslag, vilket gör det enkelt för dig att jämföra alternativen och se vilket som är mest prisvärt.

Dessutom får du ta del av tidigare kundomdömen och information om företagets certifieringar och övriga kvalifikationer.

Vad ska jag tänka på när jag fyller i kontaktformuläret?

Vår tjänst används inte bara av privatpersoner utan också exempelvis bostadsrättsföreningar som är ute efter större betongarbeten. Olika företag är inriktade på olika målgrupper, och dessutom har privatpersoner rätt till ROT-avdrag, som företagen oftast vill räkna med i sina kostnadsförslag.
Därför ber vi dig ange om du söker som privatperson, företag eller förening.

När du beskriver det arbete som du vill ha hjälp med är det också bra om du lägger en stund på att se till att få med detaljerna. Om du exempelvis vill gjuta en husgrund så är det bra att också beskriva hur stor grunden behöver vara och om det är något annat kringarbete som behöver göras innan arbetet sätts igång.

Ju mer detaljerad du kan vara, desto lättare blir det för de företag som sedan kontaktar dig med sina offerter att ge dig rätt kostnadsförslag. 

Vad kostar ett betongarbete?

Beroende på vilken typ av arbete det handlar om och om du eller företaget som du anlitar står för materialkostnaderna så bestäms också priset för arbetet. Det är svårt at generellt säga vad ett betongarbete kostar, så vi rekommenderar dig att helt enkelt ansöka om offerter och jämföra flera olika företag för att kunna hitta det mest prisvärda alternativet.

Se alltid till att kolla så att moms är medräknat och kontrollera även om företaget redan inkluderat ROT-avdraget i prisförslaget.

När du använder offertförfrågningstjänsten på vår sida så betalar du ingenting. Du förbinder dig inte heller till att anlita något av företagen som hör av sig till dig med sina offerter. 

Våra senaste förfrågningar

 • Ivan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Test
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Vi ska gjuta en grund för pool på ca 40 kvm. Inget avlopp behövs. Poolen ska vara 3.35 x 6,5 m intill en uteplats. Tänkte ordna plattan nu innan allt höst regn så att gräsmattan inte blir så sönderkörd. Det är en hel enterpaenad...
 • Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta grund för uterum på 20m2
  Allt material föutom betong finns.
  Vill ha hälp att gräva samt montera ihop en färdig grund samt gjuta den med avhjämning för montering av ytskikt. Sand som skall grävas bort.
 • mirsad bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  gjuta betongplatta i getinge
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej!
  Vi är intresserade av en offert gällande att ta fram och behandla betongplattan i vårt befintliga hus. Huset är ett enplanshus och idag ligger det parkett i hela huset som ska tas bort och ett snyggt betonggolv ska skapas. Vi har golvvärme i huset.
 • Kristoffer bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta golv till förrådd. Ca: 10kvm. Förrådet är utgrävt och ligger idag singel.
 • Victor bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi ska renovera en gammal lada på gården. Nu är väggar/tak oisolerade och golvet består av hårt packad jord som är ojämnt. Väggarna står på en gammal grund som består av stenar av olika storlekar. Det ska användas som förvaring av bilar och privat verkstad...
 • Miroslav bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,

  Vi har bygglov för en tillbyggnad på 37 m2. Vi vill ha offert för:

  1. Betong platta med L-stod profiler, förbered för golvvärme och med ventilation (insug) kanal för braskamin.
  2. Tre konstruktion med tak.
  3. Fasad, isolering, gips på vägar och tak, spackling och tapetsering.

  Mejla mig om ni är intresserad...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.