Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det en bra idé att kontakta professionella hantverkare.

Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. 

En prisuppgift på vad betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Se till att din betonggjutning bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Använd offertförfrågningstjänsten

Vår lättanvända offertförfrågningstjänst är utvecklad för att du på ett enkelt sätt ska kunna komma i kontakt med flera professionella hantverkare på samma gång.

Tjänsten är gratis att använda och du binder inte upp dig på någonting.
Dessutom fungerar den på samma enkla sätt oavsett om du ansöker som privatperson, förening eller företag:

 • Beskriv (så utförligt som möjligt) vad du behöver få utfört för något betongarbete
 • Fyll i ungefär när du vill att arbetet ska utföras
 • Ange kontaktuppgifter

När din offertförfrågan sedan skickas till vår samarbetspartner kommer tillgängliga och matchande hantverkare att kontaktas. Dessa erbjuder dig sedan sina offerter och ger dig möjlighet att välja vem du vill anlita. 

Spara tid och pengar

Genom att tal del av flera offerter ökar chanserna att du ska hitta den mest prisvärda hantverkaren inom betonggjutning.

Att själv söka upp flera hantverkare och be om offerter är inte det mest tidseffektiva. Dessutom kan det vara svårt att veta om du kommer i kontakt med branschens bästa hantverkare.

När du får offerter från hantverkare genom vår tjänst får du samtidigt ta del av tidigare kundomdömen och certifikat, samt en närmare presentation av hantverkaren. På det sättet kan du vara trygg med att en kvalificerad yrkesperson anlitas för ditt betongarbete.

För att du på förhand ska kunna få ett så bra svar som möjligt på vad arbetet kommer att kosta, så är det viktigt att du utförligt beskriver vilken typ av arbete du vill ha hjälp med.

Exempelvis kan det vara svårt för en betonggjutare att veta hur stor ett arbete är om den enda informationen som finns är "betonggjutning till husgrund". 

Försök att vara lite mer specifik om hur storlek på huset och vilken typ av hus det är. Ju mer hantverkaren "har på fötterna", desto större chanser är det att du ska kunna få ett realistiskt kostnadsförslag.

För arbeten som betonggjutning har du också rätt att använda dig av rot-avdraget, vilket betyder att du kan dra av en summa av skattekostnaden för arbetet. 

Våra senaste förfrågningar

 • Thommy bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Jag vill ha ett garagegolv i betong primeat och flytspacklat. Det ska röra sej om ca 2-4cm ( golvet är ojämnt och lutar tydligen ett par cm. För mer exakt info bör ni mäta själva.
  Golvyta totalt ca 110m²

  Lokalen är uppvärmd. Ett enda ställe runt...
 • Sebastian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Garage platta. 20kbm 7.2x24m allt förabete är gjort. Så behöver hjälp med gjutningen.
 • Alfred bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Är intresserad av att lägga in ett betonggolv med underliggande golvvärme i min lägenhet på 35 kvadratmeter.

  Med vänlig hälsning,
  Alfred
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vad skulle det kosta att gjuta golv i befintlig ”maskinhall” ca:7x10m
 • Paul bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspacklens av betonggolv ca 50 kvm. Beräknad tjocklek 1;5 cm
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej.
  Jag skulle vilja ha in offerter då jag ska gjuta en platta i befintlig byggnad så pump går åt. Plattan ska vara 200m2 och 15 cm tjock. Det kommer vara grusat och armerat så det är bara själva gjutningen och betongen jag vill ha pris...
 • Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Platta på mark,
  1st 12x8. Traktorgarage
  1st 15x6. Stall

  Vad skulle detta kosta?
 • John bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  I samband med att vi ska byta portar behöver träsyllen under trösklarna bytas ut mot betong.
  Antal: 194 Portöppningar (i längor om 4-8 st)

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.