Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Betonggjutning

När det blir tal om betonggjutning är det en bra idé att kontakta professionella hantverkare.

Att gjuta en husgrund är både ett stort och viktigt arbete och därför oerhört viktigt att jobbet blir bra gjort från första början. Börja med att ta in offerter från olika företag som har specialiserat sig på betonggjutning.

I offertförfrågan är det viktigt att vara tydlig med vilket arbete som behöver göras. Betonggjutning innefattar förutom gjutning av golv även gjutning av trappor, väggar och murar för att nämna några exempel.

Ta reda på vilka företag som kan betonggjutning i din region och kontakta dessa. Det är alltid en god anledning att be om ett både bra och billigt golv. 

En prisuppgift på vad betonggjutning kostar per kvadratmeter är en god indikation på om arbetet kommer att hålla hög standard. Se till att din betonggjutning bli perfekt med yrkeskunnig personal.

Använd offertförfrågningstjänsten

Vår lättanvända offertförfrågningstjänst är utvecklad för att du på ett enkelt sätt ska kunna komma i kontakt med flera professionella hantverkare på samma gång.

Tjänsten är gratis att använda och du binder inte upp dig på någonting.
Dessutom fungerar den på samma enkla sätt oavsett om du ansöker som privatperson, förening eller företag:

  • Beskriv (så utförligt som möjligt) vad du behöver få utfört för något betongarbete
  • Fyll i ungefär när du vill att arbetet ska utföras
  • Ange kontaktuppgifter

När din offertförfrågan sedan skickas till vår samarbetspartner kommer tillgängliga och matchande hantverkare att kontaktas. Dessa erbjuder dig sedan sina offerter och ger dig möjlighet att välja vem du vill anlita. 

Spara tid och pengar

Genom att tal del av flera offerter ökar chanserna att du ska hitta den mest prisvärda hantverkaren inom betonggjutning.

Att själv söka upp flera hantverkare och be om offerter är inte det mest tidseffektiva. Dessutom kan det vara svårt att veta om du kommer i kontakt med branschens bästa hantverkare.

När du får offerter från hantverkare genom vår tjänst får du samtidigt ta del av tidigare kundomdömen och certifikat, samt en närmare presentation av hantverkaren. På det sättet kan du vara trygg med att en kvalificerad yrkesperson anlitas för ditt betongarbete.

För att du på förhand ska kunna få ett så bra svar som möjligt på vad arbetet kommer att kosta, så är det viktigt att du utförligt beskriver vilken typ av arbete du vill ha hjälp med.

Exempelvis kan det vara svårt för en betonggjutare att veta hur stor ett arbete är om den enda informationen som finns är "betonggjutning till husgrund". 

Försök att vara lite mer specifik om hur storlek på huset och vilken typ av hus det är. Ju mer hantverkaren "har på fötterna", desto större chanser är det att du ska kunna få ett realistiskt kostnadsförslag.

För arbeten som betonggjutning har du också rätt att använda dig av rot-avdraget, vilket betyder att du kan dra av en summa av skattekostnaden för arbetet. 

Våra senaste förfrågningar

Sebastian bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Stämplad/mönstrad betong, garageuppfart ca 70m2.
"Gjutform" behövs ej, markarbete kommer att vara förberett med 10cm djup och fall mot utfart.

Birgit bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Att gjuta en husgrund för ett isolerat uterum på ca 15 m2. Vi behöver även hjälp med att såga bort en befintlig del av en altan som ska ansluta mot nya uterummet och att förbereda marken. Det är svårt att komma åt med maskiner på…

Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Förlänga befintlig betongplatta med mått 2x 3.70

Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjutning av ny entretrapp. Nuvarande har en övre platta på ca 110x150 cm och fyra trappsteg..

Axel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej,

Mitt namn är Axel och jag sitter i styrelsen i en bostadsförening i Vasastan. Vi har en hyreslokal som haft vattenskada och golvet behövts tas bort. Golvet behöver nu flytspacklas innan nytt golv kan läggas och ev. behöver löst bruk därunder knackas loss för spacklingen.

Jag…

Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta platta till garage

Grace bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi har en ca 70 km2 plats som behöver betong Grund.
Plats är i Höör. Hör gärna av dig om när har du tid att komma och titta.

otto bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Utrivning av gamla golvet i ett kök som består av dålig hållfasthet och lättforcerad betong ca 8 cm och under isolering av stenull ca 10 cm som ligger på ett gjutet valv av betong. Gjutning av nytt golv med isolering och vattenburen golvvärme…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.