Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Bygga mur

En mur kan man använda för att rama in och avgränsa en trädgård, en del av trädgården, rabatter, eller en annan yta. Man kan även använda en mur för att skapa terasser och nivåskillnader. Muren fångar många blickar och kan ses som ett sätt att bygga vidare på husets arkitektur ut i trädgården. 

Offert bygga mur 

Det är viktigt att en mur håller god kvalitet och har en lång livslängd. Det är en stor investering som man gärna vill ska stå lika länge som huset står. Därför är det viktigt att anlita proffs på murar med specialkunskap inom mark och anläggning som vet hur murar ska byggas för att klara väder, vind och årens gång. 

Använd vår tjänst för att helt kostnadsfritt få offerter som du kan använda för att jämföra olika aktörer inom sten- och markarbeten. Det är enkelt att ansöka om offerter. Använd formuläret på sidan för att skicka iväg en förfrågan.   

Offert stödmur

En stödmur kan användas för att bygga nivåskillnader och terasser på en annars sluttande tomt. Med stödmurar blir trädgården mer praktiskt och lättare att utsmycka med växter, buskar och blommor - dessutom är det väldigt snyggt. 

Hur mycket kostar det att bygga en mur?

Kostnaden för att bygga en mur beror på vilken typ av mur man bygger, material och höjd. En högre mur blir förstås dyrare. Vissa typer av stödmurar som man använder för att bygga terasser i trädgården kan dessutom behöva dränering. Allt detta bidrar till murens pris. 

Använd vår tjänst för att få en tydlig prisbild över vad den mur du tänkt bygga kan komma att kosta. Skicka en prisförfrågan via formuläret på vår sida och få offerter från flera olika företag. Offerterna kan du använda för att jämföra pris och erbjudande från flera aktörer i ditt område samtidigt.  

ROT-avdrag för byggande av mur

Tyvärr kan man i de flesta fall inte få ROT-avdrag när man bygger en mur. För att ett ROT-avdrag ska godkännas måste arbetet utföras i ett hus eller en lägenhet. En mur byggs ofta i trädgården. 

I vissa fall godkänns dock ROT-avdrag för mur - det kan till exempel handla om murar som är en del av husets konstruktion eller om en mur behöver återställas efter ett dräneringsarbete.   

Använd vår tjänst

Det är enkelt och helt kostnadsfritt att använda vår tjänst. 

  • Beskriv vad för typ av mur du är ute efter. En stödmur? En tegelmur för att ringa in trädgården? En mindre mur för att avgränsa en del av din trädgård? Var så detaljerad som möjligt.
  • Fyll i när du vill att arbetet ska utföras. 
  • Var ska muren byggas? I en privatpersons trädgård eller till ett företag?
  • Fyll i dina kontaktuppgifter.

Du kommer nu att få offerter från upp till fem olika aktörer inom sten- och markarbete. Du behöver inte välja någon av dessa aktörer om deras erbjudande inte passar dig. Med vår tjänst binder du inte upp dig. Du avgör själv om du vill anlita utifrån offerterna eller inte.

Våra senaste förfrågningar

Grace bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi har en ca 70 km2 plats som behöver betong Grund.
Plats är i Höör. Hör gärna av dig om när har du tid att komma och titta.

Laura bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hjälp med att lägga husgrund för en 700 m2 maskinhall.

grävarbete
armering
murblock läggning

Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Pool platta 3*6 meter tjocklek 10cm

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar hjälp av två man vid gjutning av längre trädgårdstrapp (ca 3 kbm). Form och armering är klara, men önskemål om hjälp vid själva gjutningen som helst sker torsdag 3 augusti 2023. Tacksam för så snabb återkoppling som möjligt!

André bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Har en gillestuga där golvet som var flytande frigolit låg är bortplockad betongplattan är inte slät, ligger vatten ledningar och el ledningar i rör ovanpå, skulle vilja gjuta upp ca 5-8cm. Det ska inte vara någon golvvärme.

Pontus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Privatperson.
Flytspackla på befintlig (oisolerad) betongplatta.
Radhus i Partille 56m2 byggt 1980, markplan, ingen källare på huset.
Egen bedömning 15mm flyt i snitt.
Underlaget är frilagt och kan ses.
Vill flyta i mitten/slutet av nästa vecka (vecka 16 (17-19 april)) om möjligt.


Övrig info:
Vi skall lägga…

Robin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar offert på att gjuta platta för garage. Plattans storlek är 6,3mx8,55m. Markarbetet är klart med dränering och bärlager och färdig yta med 4/8 makadam i rätt höjd för 300mm kantelement.

1st golvbrunn (är förberett med 75mm rör)

Önskar pris på komplett grund utfört i Vejbystrand.

Pga…

Evelina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hjälp med att gjuta husgrund till fritidshus på 60 kvm. Vill ha det klart senast juni 2021
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.