Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

* Armering och gjutning av grundsulor 600x600 mm tjocklek min 80, armerad, 6 st.
* Armering och gjutning av betongkant 500x500x21000, 4 st. och 500x500x11000, 4 st.
Projektet är placerat i Tierp.

Robin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar offert på att gjuta platta för garage. Plattans storlek är 6,3mx8,55m. Markarbetet är klart med dränering och bärlager och färdig yta med 4/8 makadam i rätt höjd för 300mm kantelement.

1st golvbrunn (är förberett med 75mm rör)

Önskar pris på komplett grund utfört i Vejbystrand.

Pga…

Monther bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

35 kvadratmeter isolerad betong platta

Curt bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta betonggolv till garagen i lerberget

Meriem bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag vill få offert på att göra grunden av ett hus på 132km och en attefallshus på 30km , det ska vara enkelt och billig toppargrund eller krypgrund till båda byggnaderna .

Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi jobbar i ett växthus i Påarp.
Vår bevattningsbasäng är numera riven och vi behöver gjuta igen ytan så det blir jämt med övriga golv. Fyllnadsmassor ligger i gropen och den behöver fyllas upp med betong och armering
Ytan är ca 4,20 X 1,90 & ca…

Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej! jag vill gjuta en betongterrass. Huset ligger på Lisö, vid Fållnäs Brygga i Nynäshamns kommun. Totalt är det cirka 125 m2 terrass. 36m2 ligger på ett annat plan. av resterande areal ska 20 m2 ha isolering under och elvärme (del av inne/uterum. Plattan…

Davud bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Håller på att renovera mitt hem i Limhanm, Malmö, och det är snart dags att flyta in golvvärmen på ovanvåningen.

Det är 22mm golvspån på 600CC reglar. På denna kommer vi lägga ut golvvärmeslingorna (det är inte spårad golvspån) och sen skall det avjämnas med totalt…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.