Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta platta på 4,8x7,2 kvm till garage/gästrum.
Marken är plan och singlad då det tidigare stått en bod på plintar. Dock behöver marken jämnas av/packas med makadam/stenkross.
El och vatten är framdraget.

Mikael bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta platta för pool ca 4x8m. Dränering makadam och singel är redan gjort. Cellplast, armering och betongen saknas. Ca 40m från farbar väg.

Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Behöver hjälp med gjutning av betongplatta med golvvärme 80 kvm omgående. Huset kommer den 22 april och min under entreprenör lurade oss.

Formen är påbörjad .

Lisa bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Betongtrappa till entré. I dagsläget har vi en avsats/platå utanför ytterdörren med klinker på och en trätrappa - vi vill att både platån och trappan ska vara i klädda i samma material.

Joris bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Concrete slab for extension to summerhouse in Säffle kommun (Långserud)

Size 4.5x12 meters

Heath bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej, Jag förberett allt till hus grund, kant element, armering, isolering etc. Behöver ett företag att gjuta platan

Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Ska bygga nytt hus med en byggyta på ca 100m2.
Vill ha offert på platta på mark med 30 cm isolering, 10 cm betong och 40 cm kantelement. ink golvvärmeslang. Även dagvatten/dränering/samt avlopp. Jag har egen grävmaskin som kan användas för schaktning. Även tillgång till grus…

Malcolm bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta platta undervåning villa ca 100kvm
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.