Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

Verner bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hejsan!

Ska Bygga ett uterum i mars till vårt sommarställe i Ör.

Tänkte gjuta grund. Den blir typ 12-15 kvadrat. Så 1-1,5 kubik betong ca.

Inte så stort uppdrag, men är det någonting ni skulle kunna göra? Slipper gärna stå och blanda själv, men tänkte nog göra "grundarbetet".

Vänliga…

Jörgen bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Flytspackla en gjuten grund i förrådsbyggnad för att kunna få ett målat golv
Golvet är ca 32 kvm

Ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag behöver flytspackla en golvyta inomhus på 50 kvm. 36 kvm av ytan har golvbjälklag och 14 kvm är betong. Det ska täcka en 12 mm slang till vattenburen golvvärme - räkna med 25 mm flytspackel. Ytan är lättillgänglig från en större gårdsplan.

Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Markarbete samt isolerad betongplatta för en ca 90 kvm stuga.

Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta golv i en lada, ca 40 m2

Niklas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

vill få det gjutet i källaren och tre till små ytor är ca 50 kvadrat så beroende tjocklek från 5-7kubik som kommer gå åt.liten pump lär behövas och nån som vibbrar och fixar mvh / Niklas A

Amel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej,

1. Jag vill flytspackla ett golv på ca 80 kvadratmeter för att sen kunna lägga ett golv ovanpå.
2. Golvavjämning med flytspackel på 50 kvm?

Vad skulle det kosta?

Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag skulle uppskatta att få ett pris för att gräva/borra hål samt gjuta fundament till villastängsel, ca 60 stolpar, på Furet i Halmstad.
Mvh,
Magnus Ahlström
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.