Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

 • Kiran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Det gäller ett husgrund i Enköping på 125 kvm med start i Juli/ augusti. Det är möjligt att uppdrag från både privatpersoner eller företag.
 • Mona bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Vi vill gjuta en platta på mark på ca 48 m2
  Hälsningar
  Mona
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Flytspackla spånskiva 16/22mm med vattenburen golvvärmeslinga ca 25kvm
 • Lynda bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuter en betong golv och polera cä30 kvm i en tvätt stuga
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej,
  Har precis fått en tomt i tallåsen utanför Ljusdal som jag och min fru funderar på bygga ett fritidshus. Vi kommer behöva hjälp med att gräva och gjuta grund. Som jag sett på hemsidan så kanske ni kan hjälpa till med det. Det som är...
 • Kersti o LarsGöran bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Vi har köpt tomt. Huset är 71.5m2 i två våningar. Platta på mark med vattenburen golvvärme. Carport på husets östra sidan. Tomt 560 m2 geoteknisk undersökning. utförd. 20 cm extra cellplast under halva plattan östra delen eftersom berget sluttar och viss lera tilltar....
 • Cecilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Gjuta en grund med golvvärme för min vinterträdgård. Bygglov och ritningar finns.
  Grunden skall slipas och direkt användas som golv.
  Grunden skall anslutas till mitt hus
 • Annika bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete
  Hej
  Betongplatta till ett 6kvm (2x3m) stort förråd. Markarbetet är gjort så det som ska göras är ramen och själva gjutningen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.