Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Flytspackla

Att flytspackla ett golv är ett jobb för proffsen. Om man inte är enormt kunnig inom området så ska man inte ge sig på att flytspackla själva. För att uppnå det bästa resultatet av ett flyspacklat golv är det en självklarhet att anlita yrkeskunniga hantverkare.

Ta in offerter från flera företag som har flytspackling som specialitet. Det är alltid en god idé att ha ett avtal med företaget innan arbetet med att flytspackla påbörjas. Ett badrum är ett exempel på ett rum där det kan bli tal om att flytspackla.

Andra rum som kan behöva denna metod är om det till exempel ska läggas värmeslingor eller värmekablar i golvet. Ett badrumsgolv utsätts för mycket väta och det är oerhört viktigt att golvet är perfekt för att det inte ska uppstå fuktskador eller mögel. För flyt när det gäller att flytspackla, låt branschfolket inom flytspackel göra jobbet.

Vad innebär flytspackling i praktiken?

Anledningen till att man flytspacklar ett golv är för att det ska bli så jämnt som möjligt. Ett jämnt undergolv är mycket viktigt att ha om du vill exempelvis vill lägga parkett, plattor eller installera värmeslingor. 

Förutom att man fixar till ojämnheter så medför ett flytspacklat golv även skydd mot fukt och sprickor.

Hur mycket kostar det att flytspackla?

Flytspackling är en typ av arbete där priserna kan variera ganska kraftigt, dels beroende på olika firmor men också beroende på var någonstans i landet du befinner dig.

Andra faktorer som påverkar slutpriset är förstås också hur omfattande arbetet är (hur stor golvytan är där du ska flytspackla), vilken typ av flytspackel som används (det finns spackel med olika egenskaper som används för olika typer av golv).

Det bästa du kan göra för att få en uppfattning av vad som är en rimlig prisbild är således att begära offerter från flera olika firmor via vår tjänst!

Våra senaste förfrågningar

tomas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Bygga en grund på 60 m2 på en tomt( ej berg) i jordlagret ( gräsmatta ) det skall stå ett garage där inge avlopp eller el i grunden. grunden ligger i direkt anslutning till vägen.

Hampus bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!
Jag vill ha hjälp med att gjuta en uteplats, istället för plattor/trädäck så vill vi gjuta en betong platta.

Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Flytspackling av betonggolv. 20m2 ca 3cm.

Ronny bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!

Vi är intresserade av att få hjälp med att gjuta en oisolerad platta på ca 10-15cm på ca 5*6m för ett växthus. Plattan är tänkt att slipas.

Markarbetet är genomfört och vi önskar offerter på både slipning och gjutning.


Tack på förhand!
Ronny

Malin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Markberedning och gjutning av grund till garage. Prisförslag på 40 kvm, 50 kvm och 60 kvm. Prisförslag på platta som klarar av pelarlyft för bil samt prisförslag på vanlig garageplatta. Tomten ligger något svårtillgänglig, adressen är ramnaberg nävsjöbacken 1.

Henric bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjutning av bottenplatta för ett vinterbonat uterum (25 kvm – 300 mm platta / 200 mm isolering) samt bottenplatta för redan utgrävd pool (31kvm 200 mm platta / 10 mm isolering – kantelement, armering mm tillhandahålls av poolleverantör) inklusive makadambädd, dränering och påkoppling på husets…

Esbjörn bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Betongplatta (?) eller förslag, för ett växthus c:a 20kvm.

Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!
Håller på att jämna till ett betonggolv i en källarlokal. Hade tänkt att själv lägga in flytspackel och sen slipa, men tror att det är lite för stora ojämnheter för att jag ska klara av det själv.

Totalytan är 15,5 kvadratmeter och den största nivåskillnaden…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.