Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Bygga mur

En mur kan man använda för att rama in och avgränsa en trädgård, en del av trädgården, rabatter, eller en annan yta. Man kan även använda en mur för att skapa terasser och nivåskillnader. Muren fångar många blickar och kan ses som ett sätt att bygga vidare på husets arkitektur ut i trädgården. 

Offert bygga mur 

Det är viktigt att en mur håller god kvalitet och har en lång livslängd. Det är en stor investering som man gärna vill ska stå lika länge som huset står. Därför är det viktigt att anlita proffs på murar med specialkunskap inom mark och anläggning som vet hur murar ska byggas för att klara väder, vind och årens gång. 

Använd vår tjänst för att helt kostnadsfritt få offerter som du kan använda för att jämföra olika aktörer inom sten- och markarbeten. Det är enkelt att ansöka om offerter. Använd formuläret på sidan för att skicka iväg en förfrågan.   

Offert stödmur

En stödmur kan användas för att bygga nivåskillnader och terasser på en annars sluttande tomt. Med stödmurar blir trädgården mer praktiskt och lättare att utsmycka med växter, buskar och blommor - dessutom är det väldigt snyggt. 

Hur mycket kostar det att bygga en mur?

Kostnaden för att bygga en mur beror på vilken typ av mur man bygger, material och höjd. En högre mur blir förstås dyrare. Vissa typer av stödmurar som man använder för att bygga terasser i trädgården kan dessutom behöva dränering. Allt detta bidrar till murens pris. 

Använd vår tjänst för att få en tydlig prisbild över vad den mur du tänkt bygga kan komma att kosta. Skicka en prisförfrågan via formuläret på vår sida och få offerter från flera olika företag. Offerterna kan du använda för att jämföra pris och erbjudande från flera aktörer i ditt område samtidigt.  

ROT-avdrag för byggande av mur

Tyvärr kan man i de flesta fall inte få ROT-avdrag när man bygger en mur. För att ett ROT-avdrag ska godkännas måste arbetet utföras i ett hus eller en lägenhet. En mur byggs ofta i trädgården. 

I vissa fall godkänns dock ROT-avdrag för mur - det kan till exempel handla om murar som är en del av husets konstruktion eller om en mur behöver återställas efter ett dräneringsarbete.   

Använd vår tjänst

Det är enkelt och helt kostnadsfritt att använda vår tjänst. 

  • Beskriv vad för typ av mur du är ute efter. En stödmur? En tegelmur för att ringa in trädgården? En mindre mur för att avgränsa en del av din trädgård? Var så detaljerad som möjligt.
  • Fyll i när du vill att arbetet ska utföras. 
  • Var ska muren byggas? I en privatpersons trädgård eller till ett företag?
  • Fyll i dina kontaktuppgifter.

Du kommer nu att få offerter från upp till fem olika aktörer inom sten- och markarbete. Du behöver inte välja någon av dessa aktörer om deras erbjudande inte passar dig. Med vår tjänst binder du inte upp dig. Du avgör själv om du vill anlita utifrån offerterna eller inte.

Våra senaste förfrågningar

Dennis bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta platta på 66 kvm inkl utläggning av bärlager, formsättning och utplacering av avlopp/dagvattenrör, vibration av bärlager/kantbalksavjämning m.m.
Schakt färdigt och material för form (300mm) finns

Jessica bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej. Önskar offert på grund för tillbyggnad av hus, inkl. gräva, radonsäkras och inkludera golvvärme (el). Ca. 22kvm (har egen grävmaskin)

Tack på förhand
Mvh
Jessica

Karin bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta en betongplatta på ca 25 kvm värmeisolerad och förberedd för kök och badrum. Avser en komplementsbyggnad där även vatten, avlopp och el ska dras in och kopplas från huvudbyggnaden.

Johanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta mönsterbetong runt poolområde samt större uteplats ca 60m2.
Önskar totalentreprenad på markarbete och form att gjuta mot. Ja, hela arbetet utan att vi behöver göra ngn del på egen hand.

Jessica bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjutning av platta på mark.
85kvm
100 tjock, kantbalk 300X300

Emil bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Jag vill ha hjälp med gjutning av 18 kvm platta med vattenburengolvvärme i tvättstuga placerad i källare.

Astrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Vi behöver en gjuten platta på 40kvm. (Tillbyggnad till befintligt hus)

Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

En betonggolv i en källare där en oljetank tidigare varit monterad behöver återställas. En liten del fundament behöver bilas bort och sedan behöver golvet där tanken stått gjutas. Område ca 2x3 meter.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.