Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v5

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Hitta betongarbetare

Vid utförande av betongarbete är det alltid klokt att ta in offerter från olika företag inom branschen. Var noga i specifikationen om vilket betongarbete som ska utföras. Gäller det gjutning av husgrunder, armering, formsättning eller något annat?

Ett betongarbete måste utföras av yrkeskunniga därför är det oerhört viktigt att enbart professionella hantverkare som innehar certifiering för betongarbete kontaktas. 
Låt husgrunden bli stabil och korrekt från början när du kontaktar ett företag som är experter på betongarbeten.

Ett väl utfört betongarbete är en säker investering inför framtiden. Betongarbeten kan vara både stora och små. Är du som privatperson intresserad av en betongplatta till den tilltänkta carporten? Driver du företag och planerar ett betongarbete i ett parkeringshus? Kanske bostadsrättsföreningen behöver få ordning på betonggolvet i källaren?

Oavsett vilket jobb som ska göras är det professionella betongarbetare som ska utföra arbetet. Vi hjälper dig hitta dem.

Så får du offerter på betongarbete

Genom vår offertförfrågningstjänst är du snart igång med det betongarbete som du planerat länge men aldrig kommit igång med.

Vi har gjort det enkelt att komma förbi det största hindret som uppstår när det kommer till att hitta betongarbetare, nämligen hur man hittar pålitliga företag som är tillgängliga och kan erbjuda arbete till ett så bra pris som möjligt.

Precis som inför alla större inköp så är det viktigt att jämföra alternativen mot varandra, även när det kommer till att anlita företag som ska utföra ett arbete.

Med vår offertförfrågningstjänst behöver du bara beskriva ditt ärende och fylla i dina kontaktuppgifter en gång, men förfrågan skickas vidare till flera olika företag. 

Det betyder att du inte behöver lägga ner mycket tid eller energi på att leta upp tillgängliga företag och skicka offertförfrågan till var och en av dem. Med vår tjänst får du istället direkt kontakt med upp till fem olika firmor inom betongarbete, och kan sedan välja den som du tycker passar bäst för jobbet.

betong v2

Låt oss hitta rätt firma för dig

Så hur går det till?

Du har säkert sett kontaktformuläret här på vår sida och kanske även våra exempel på andra kunders offertförfrågningar. För dig som kund är faktiskt inte krångligare än att fylla i formuläret och sedan vänta på svar.

Att ansöka om offerter går fort och sker i tre steg:

  • Beskriv vad du vill ha hjälp med för betongarbete
  • Uppge när du vill få arbetet utfört och om du söker i egenskap av privatperson, företagare eller förening
  • Fyll i kontaktuppgifter


När du har gått igenom de tre stegen anser vi att du har gjort mer än tillräckligt och därför tar vi över därifrån. Vi skickar din ansökan vidare till vår samarbetspartner som matchar din ansökan rätt mot några av alla de företag som ingår i databasen.

Sedan återkopplar företagen till dig med sina offerter. Du får nu möjligheten att ta del av mer information om de företag som kontaktar dig, se vad de har för kvalifikationer, omdömen från kunder och självklart också vilket pris de kan erbjuda på ditt betongarbete.

Vår tjänst alltid är gratis att använda och inte har några krav på att du ska anlita något av de företag som svarar på din ansökan.

Så skicka in din ansökan redan idag och kom igång med betongarbetet! Vi kan även erbjuda dig hjälp med rivningsarbete, fasadarbete och måleri.

betongarbete

Våra senaste förfrågningar

Cecilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta en grund med golvvärme för min vinterträdgård. Bygglov och ritningar finns.
Grunden skall slipas och direkt användas som golv.
Grunden skall anslutas till mitt hus

Jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Flyta upp 50 kvm siporexgolv. 30 mm med armering för att få bärighet

Elina bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Hej!

Vi planerar att bygga ett garage där vi nu har vår car port.
Vad kostar det att riva upp asfalten och sedan gjuta en betongplatta? Måtten är 9.8x3.8m.

Vad skulle det kosta? Kan ni vara behjälpliga med asfalten eller har ni förslag på var…

Niclas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Har ett garage i vilket det enbart finns ett grovgjutet golv, behöver gjutas ytterligare ca 5-10 cm ytbelägning inkl. ev. armering.
Finns även förberett för en golvbrunn i mitten där en gammal gjutjärnsbrun sitter (denna sticker upp just nu eftersom det är tänkt att kringliggande golv…

Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta nytt ytskikt på garagetaket (35kvm) som används som terass. Det har tills nu legat klinkers där men de har vi tagit bort och vi har även knackat bort underliggande lager som varierade mellan ca 2-6cm. Gjutningen sker på redan befintlig betong som tyvärr är…

eric bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Gjuta platta för en liten glasfiberpool. ca 4,2m x 3m på ett berg med svag lutning.

Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Flytspackling av betonggolv. 20m2 ca 3cm.

Petra bad om offert för Bygg & hantverkare - Betongarbete

Önskar en betongskiva att lägga på en bänk utomhus. 145 x 68 cm med lagom tjocklek.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.